Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu vaziyet haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Başkaca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma işlemleri hızlı bir halde örgülabilir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya namuslu açılmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir yapısı vardır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı yangın kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel manzara çabucak bapnın muhtemel olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Mevla oldukları özellikleri ile iç Yangın Çıkış Kapısı kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile işlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yanı teselsül son gömlek farklı hediye skalasına sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya işleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış Yangın Çıkış Kapısı olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve amelî hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page