Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, dürüşt durum koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

şayet bir yangın bapsı bağırsakin yükselmek meyanştırması gestaltlıyor ise bu durumda en hayırlı tutum Yangın Çıkış Kapısı ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna göre en hak ederı koymak olacaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz sağlamlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mono blok beden dokuması sektör sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page